Ofte Stilte Spørsmål – FAQ

Spørsmål og svar

Vi bruker WordPress som vårt primære publiseringssystem for å utvikle nettsider for våre kunder. WordPress er et svært fleksibelt og brukervennlig innholdsstyringssystem (CMS). Det gir oss muligheten til å skape alt fra enkle nettsteder til komplekse nettportaler og nettbutikker. Med et stort utvalg av temaer og utvidelser, kan vi tilpasse nettsider for å møte våre kunders unike behov og ønsker. WordPress tilbyr også en rekke SEO-funksjoner som bidrar til å øke synligheten og rangeringen av nettsidene i søkemotorer.

Tiden det tar å få laget en nettside kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert omfanget og kompleksiteten til prosjektet, tilgjengeligheten av nødvendig innhold og materiale, samt samarbeidet mellom klienten og utviklingsteamet. Generelt sett kan en enkel nettside være klar på 2-3 uker, mens mer komplekse nettsider med tilpassede funksjoner og omfattende innhold kan ta noen måneder å fullføre.

Vår 6 måneders delbetalingskampanje gir deg muligheten til å få en profesjonell nettside uten å måtte betale hele beløpet på én gang. Når du inngår avtalen, vil du først betale en startkostnad på 9.900 kroner. Resten av beløpet, som er 20.000 kroner i dette eksempelet (totalt 29.900 kroner minus startkostnaden), deles inn i 6 like månedlige avdrag på 3.333 kroner hver.

Arbeidet med nettsiden din starter umiddelbart etter at startkostnaden er betalt, og månedsbetalingene begynner den første måneden etter at nettsiden er publisert. Fakturaer for månedsbetalingene sendes ut den siste dagen i måneden med 10 dagers forfall.

Det er viktig å merke seg at avtalen er mellom deg og MS Digital AS – ingen tredjepart er involvert og ingen renter.

Prisen for å få laget en nettside inkluderer alt som er nødvendig for å publisere nettsiden og gjøre den tilgjengelig på nettet. Du kan  HER finne en detaljert oversikt over hva som er inkludert i våre nettsidepakker.

Vår 100% fornøyd garanti betyr at vi er forpliktet til å sikre at du er helt fornøyd med resultatet av vårt arbeid. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med nettsiden eller tjenestene vi har levert, vil vi gjøre det som er nødvendig for å rette opp eventuelle problemer eller bekymringer uten ekstra kostnad. Vi streber etter å overgå dine forventninger og sikre at du får en nettside som ikke bare møter, men overgår dine krav og behov. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi jobber hardt for å sikre at du er 100% fornøyd med resultater.

Ja, hos oss er Google Analytics-integrasjonen inkludert i prisen.

Ja, det er vanligvis mulig å integrere sosiale medier på nettsiden din ved å legge til sosiale medieknapper, delingsverktøy og integrerte strømmer fra sosiale medieplattformer som Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn.

For å sikre at nettsiden din blir synlig i søkemotorer som Google, oppretter vi en «property» på Google Search Console og kobler den med nettsiden din. 

Denne tjenesten er inkludert i prisen du betaler for nettsiden.

Ja, vi tilbyr vedlikeholdstjenester for nettsider. Vi forstår viktigheten av å holde nettsiden din oppdatert og fungerende optimalt for å sikre en god brukeropplevelse og opprettholde nettstedets ytelse og sikkerhet. Våre vedlikeholdstjenester inkluderer regelmessige sikkerhetsoppdateringer, feilsøking og løsning av eventuelle tekniske problemer, samt generell support og bistand etter behov. 

Prisen er 1.000,- + MVA per måned.

Du kan måle suksessen til nettsiden din ved å bruke Google Analytics, et kraftig verktøy som gir detaljert innsikt i besøkendes atferd og ytelse. Med Google Analytics integrert på nettsiden din kan du spore en rekke nøkkelindikatorer for ytelse (KPIer) som besøkstall, sidevisninger, konverteringsfrekvens, gjennomsnittlig sesjonsvarighet, bounce rate og rangeringer i søkemotorer. Denne innsikten hjelper deg med å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsiden din, hvilke sider og innhold som er mest populære, og hvor det er rom for forbedring. Ved å analysere dataene regelmessig kan du identifisere trender, sette mål og optimalisere nettsiden din for å oppnå bedre resultater og økt suksess.

La oss bygge broen mellom ditt merke og kunden din.

Vi skaper forbindelsen mellom din visjon og kundenes behov. Gjennom engasjerende design og strategisk kommunikasjon bygger vi en bro for å styrke ditt merkes tilstedeværelse og forbindelse med publikum.

#image_title
KAMPANJE!
Skreddersydd nettside / nettbutikk

6 MÅneders delbetaling

Kom i gang i dag!